Bästa gymnasie­arbetet på NA

Vi firar våra naturtreors gymnasiearbeten med tårta och prisutdelning. Ni har gjort ett fantastiskt jobb detta läsår och det har varit roligt att se den otroliga utveckling ni har gjort. Nu är ni redo att fortsätta era äventyr med högre studier.

Följande elever har nominerats till ”årets bästa gymnasiearbete på NA 2023”:

Josefine Åkerman – ”An overview of cryptography” och Elina Kuusisto – “Volymen av ett päron”

Pris för bästa posters gick till Freja Enström – “Från funktion till klänning” och Matilda Solén – Puls och humör under en menscykel”

Ett stort tack till köket för de goda och fina tårtorna!

/Lärarna på Naturprogrammet

Gymnasie­arbetet