Friluftskampen 2024

Tisdagen den 30 april gick den årliga friluftskampen av stapeln.
En friluftsdag ute på Lida friluftsgård för våra elever i årskurs 3 där de klassvis tävlade mot varandra i olika friluftsmoment som att resa 12-mannatält, kapa stockar med såg, skapa en fungerande bår och bygga vindskydd.

Parallellt med detta fick klasserna möjlighet att samla in några sista poäng inför studenten i elevkårens poängjakt.

Det blev en härlig dag med värme och strålande solsken, mycket skratt och kämpaglöd.

Student 2024

• Studentlunch för avgångselever: tisdag 11 juni kl. 11.30.
  • Utspring EKSA: onsdag 12 juni kl. 10.00.
  • Utspring NATEVO: onsdag 12 juni kl. 14.00.