Tårtkalas och prisregn 2022

Vi firar våra naturtreors gymnasiearbeten med tårta och prisutdelning. Ni har gjort ett fantastiskt jobb detta läsår och det har varit roligt se den otroliga utveckling ni har gjort. Nu är ni redo att fortsätta era äventyr med högre studier.

Följande elever har nominerats till ”årets bästa gymnasiearbete på NA”:

Katarina Gietz – ”Variation av konståkares rotationshastighet till följd av förändrat tröghetsmoment”
Love Lagerlöf – “Adsorption of methylene blue in mesoporous silica SBA-12”
Gustav Sandberg – “Associativ inlärningsförmåga hos Posthornssnäckan Planorbarius corneus”
Patrik Neuhofer – ”Pepparmyntsolja som myravvisande medel på Röd skogsmyra (Formica rufa)”
Cathrin Bahov – “Samband mellan förvaringsplats och mängd aktiv substans i Trombyl
Vilma Kitzberger – “Fluoridhalt i grönt och svart te”

Ett stort tack till köket för de goda och fina tårtorna!

/lärarna på naturvetenskapsprogrammet