Planeringskonferens på Djurönäset

Höstlovsveckan innebär inte bara ledighet, utan även arbete. Under ett par dagar var personalen iväg på konferens på Djurönäset för att diskutera vårens skolövergripande projekt och det nya betygssystemet. I en fantastisk miljö bollades tankar för att utveckla Tullinge gymnasium till en ännu bättre skola – ”Bildning för framtiden” är vår strävan. Miljöombyte och möjlighet att umgås under avspända förhållanden bidrar till god trivsel och hälsa och skapar nya möjligheter till samarbeten och utbyte med varandra.