Öppet hus onsdag 6 december

Välkomna till Öppet hus på Tullinge gymnasium!

Onsdag 6 december 2023 kl. 16.30-19.00. Information om skolan ges av rektor kl. 16.30, 17.00, 17.30 och 18.00. Information om varje program ges i respektive hus kl. 17.00, 17.30 och 18.00, se karta nedan.

Program/funktion

EK

Hus 3

NA

Hus 5, plan 1

SA

Hus 2

TE

Hus 5, plan 2

VO

Hus 4

Moderna språk

Hus 6

Skolledning/SYV

Hus 6 och skolgård

Vi hoppas och tror att många vill besöka oss och vi är stolta över att få visa upp vår verksamhet och fina miljö på plats.

Vi uppmanar er att undvika att åka bil till skolan då antalet parkeringsplatser är mycket begränsat. Samåk med varandra eller åk kommunalt!

Varmt välkomna,

Lennart Gudmark, rektor