Öppet hus december 2023

Igår ägde årets första öppet hus rum. Elever, lärare och övrig personal slöt upp för att välkomna nya elever till Tullinge gymnasium. I gnistrande kyla serverades besökarna  lussebullar och varm dryck innan de gick vidare in i skolan för att lyssna till vad de olika programmen har att erbjuda. Det blev en lyckad kväll med många besökare. Vi ser fram emot att träffa er elever igen på skolans programdagar då det finns möjlighet att under en dag uppleva skolan och undervisningen .