Friluftskampen 2023

I tisdags gick friluftskampen av stapeln. En friluftsdag ute på Lida för årets studenter där de klassvis tävlar mot varandra i olika friluftsmoment. Att resa 12-mannatält, kapa stockar med såg, skapa en fungerande bår och bygga vindskydd är exempel på aktiviteter. Parallellt med detta pågick också elevkårens poängjakt. Det blev en härlig dag med värme och strålande solsken, mycket skratt och kämpaglöd.
Tack till alla som deltog och gjorde denna dag till ett fint minne!

/Idrottslärarna