Friluftskampen 2022

Onsdagen den 25 maj var det dags för Tullinge gymnasiums friluftskamp. Efter två års frånvaro på grund av pandemin kunde vi äntligen ta oss ut ut till ett soligt (och stundtals molnigt) Lida för en kamp mellan våra årskurs treor i olika utmaningar inom friluftsliv.  

Klasserna fick bland annat montera militärtält, bygga bår av kläder och filtar samt såga och hugga ved. Utöver detta var elevkåren på plats och gav klasserna några sista utmaningar inför studenten.

Eleverna visade på god samarbetsförmåga och genomförde de olika utmaningarna på ett exemplariskt sätt. Stort tack för en bra genomförd friluftskamp!

/ Idrottslärarna på Tullinge gymnasium 

Öppet hus

Senaste nytt

Allaktivitetsdagen 2024

I fredags genomfördes Allaktivitetsdagen där skolans elever fick delta i aktiviteter som yoga, styrkelyft, klättring, poledance, padel, zumba och fjällresa till Romme.

Berzeliusdagarna

Ett stort tack för skolans bidrag som gjorde det möjligt för oss att närvara vid Berzeliusdagarna. Det var en otrolig upplevelse att

Juridik SM 2024

Under förra veckan deltog elever från Ekonomiprogrammets juridikinrikning åk3  i Juridik SM. I konkurrens med  elever från hela Sverige ägnade de en