Ekonomi­programmet fördjupnings­vecka 2023

Eleverna på Ekonomiprogrammets juridikinriktning har under sin första fördjupningsvecka inlett årets rättegångsturnering. Som ett led i förberedelserna har de tagit emot uppskattade besök från en åklagare på Södertörns åklagarkammare och en domare från Södertörns tingsrätt. De har även varit på studiebesök på rättegång och spelat sitt allra första rättegångsspel. Turneringen fortsätter under den andra fördjupningsveckan och då utses även turneringens vinnarlag!

Eleverna på Ekonomiprogrammets ekonomiinriktning har under veckan förberett sig inför följande veckas utställning av  UF-företag på Mall of Scandinavia. De har utbildats i försäljning, mässagerande och monterbygge. På företaget Key Solution fick eleverna inför en jury öva på säljpitchar. Nu på tisdag är mässan och på torsdag sker prisutdelningen. Håll tummarna för våra elever!

Föregående bild
Nästa bild

Öppet hus

Senaste nytt

Allaktivitetsdagen 2024

I fredags genomfördes Allaktivitetsdagen där skolans elever fick delta i aktiviteter som yoga, styrkelyft, klättring, poledance, padel, zumba och fjällresa till Romme.

Berzeliusdagarna

Ett stort tack för skolans bidrag som gjorde det möjligt för oss att närvara vid Berzeliusdagarna. Det var en otrolig upplevelse att

Juridik SM 2024

Under förra veckan deltog elever från Ekonomiprogrammets juridikinrikning åk3  i Juridik SM. I konkurrens med  elever från hela Sverige ägnade de en