Ekonomi­programmet fördjupnings­vecka 2023

Eleverna på Ekonomiprogrammets juridikinriktning har under sin första fördjupningsvecka inlett årets rättegångsturnering. Som ett led i förberedelserna har de tagit emot uppskattade besök från en åklagare på Södertörns åklagarkammare och en domare från Södertörns tingsrätt. De har även varit på studiebesök på rättegång och spelat sitt allra första rättegångsspel. Turneringen fortsätter under den andra fördjupningsveckan och då utses även turneringens vinnarlag!

Eleverna på Ekonomiprogrammets ekonomiinriktning har under veckan förberett sig inför följande veckas utställning av  UF-företag på Mall of Scandinavia. De har utbildats i försäljning, mässagerande och monterbygge. På företaget Key Solution fick eleverna inför en jury öva på säljpitchar. Nu på tisdag är mässan och på torsdag sker prisutdelningen. Håll tummarna för våra elever!