APL-rapport från Lukas i VO20

Jag gör min APL fyra veckor på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge.

Här på avdelningen MAVA, medicinsk akutvårdsavdelning träffar man på alla sorters patienter! Det kan handla om diabetiker, patienter med hjärtsvikt, KOL, förmaksflimmer, lungembolier, tidigare hjärtinfarkter eller till och med Covid-19! Variationen är stor!

På MAVA har jag fått utnyttja mina kunskaper som jag har fått under skolans tid. Det betyder mycket för mig att se när patienternas hälsa har vänt till det bättre! Sammanhållningen mellan alla medarbetare är helt fantastiskt och jag som student känner mig bekväm i mitt arbete tack vare hjälpen jag har fått! Jag är otroligt tacksam till alla som har hjälpt mig framåt i mitt arbete!

Senaste nytt

Sommaren är här!

Äntligen är sommaren här med sol och värme! Vår fina skolgård inramad av grönska och blommande träd lockar så här i maj

Friluftskampen 2024

Tisdagen den 30 april gick den årliga friluftskampen av stapeln.En friluftsdag ute på Lida friluftsgård för våra elever i årskurs 3 där

Mösspåtagning 2024

Förra veckan var det mösspåtagning för årets studenter. Tal hölls av rektor Lennart Gudmark följt av studentsång. I strålande solsken och fyllda