APL-rapport från Lukas i VO20

Jag gör min APL fyra veckor på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge.

Här på avdelningen MAVA, medicinsk akutvårdsavdelning träffar man på alla sorters patienter! Det kan handla om diabetiker, patienter med hjärtsvikt, KOL, förmaksflimmer, lungembolier, tidigare hjärtinfarkter eller till och med Covid-19! Variationen är stor!

På MAVA har jag fått utnyttja mina kunskaper som jag har fått under skolans tid. Det betyder mycket för mig att se när patienternas hälsa har vänt till det bättre! Sammanhållningen mellan alla medarbetare är helt fantastiskt och jag som student känner mig bekväm i mitt arbete tack vare hjälpen jag har fått! Jag är otroligt tacksam till alla som har hjälpt mig framåt i mitt arbete!

Öppet hus

Senaste nytt

Allaktivitetsdagen 2024

I fredags genomfördes Allaktivitetsdagen där skolans elever fick delta i aktiviteter som yoga, styrkelyft, klättring, poledance, padel, zumba och fjällresa till Romme.

Berzeliusdagarna

Ett stort tack för skolans bidrag som gjorde det möjligt för oss att närvara vid Berzeliusdagarna. Det var en otrolig upplevelse att

Juridik SM 2024

Under förra veckan deltog elever från Ekonomiprogrammets juridikinrikning åk3  i Juridik SM. I konkurrens med  elever från hela Sverige ägnade de en