Teknik­programmets gymnasie­arbetesmässa 2023

I onsdags hade teknikprogrammet årets gymnasiearbetsmässa! Där visade eleverna i TE20 sina gymnasiearbeten för teknikelever i årkurs 1, 2 , lärare och rektorer. De kunde testa att spela datorspel med elever som avatarer, gå runt i en studentlägenhet med VR-glasögon och kanske skaffa en induktionsugn till köket, se fördelar med ångmotorer i plast, studera en stor Tesla-coil, få se modeller av vindkraftverk, det fanns flera arbeten som handlade om musik, röststyrning och Dopplereffekten, kanske blev besökarna sugna på att skaffa en elektronisk p-skiva till bilen eller ny träningsklocka. Medan de minglade fick besökarna god plockmat från restaurangen.