Teknikmässa 2022

Onsdag den 4 maj hade vi gymnasiearbetsmässa där eleverna i TE19 visade upp sina gymnasiearbeten. Här kunde besökarna få testa att köra en solcellsdriven bil som styrdes via en mobilapp, förstå hur en dimkammare fungerar, testa på att spela olika dataspel, se hur en radiostyrd ubåt kan byggas, känna hur en godis blir om den värms med en elektromagnet, lära sig hur man kan plugga smartare via en hemsida utifrån sin personlighet, drömma om en ny väckarklocka som rullar iväg när larmet går, kylas ner av en bordsfläkt eller köra framtidens kundvagn. Alla produkterna har eleverna själva konstruerat, designat och tillverkat.