Temavecka 2023

Under vårterminens temavecka pågick en hel del olika projekt. Här är ett litet urval.

Sa22a – Kroppsideal

SA22A gjorde ett studiebesök på Nationalmuseum. Det var en guidad visning med tema Kroppen – om kroppsideal genom tid, norm och blick. Därefter fick eleverna ateljétid för att skapa egna konstverk på samma tema.

Sa20a – Globala målen

Sa20a gjorde ett studiebesök på Baltic sea science center på Skansen där eleverna  fick lära sig mer om det globala målet 14: Hav och marina resurser (Östersjön). Därefter arbetade eleverna med posters kring de globala målen, vilket på fredagen avslutades med en vernissage.

Kroppsideal
Globala målen