NA fältstudier på Utö 2023

Under fredagen den 21 april var natureleverna i åk3 som läser Östersjökursen och geografi på Utö i Stockholms skärgård för att göra en avslutande fältstudie. Självklart hade vi med oss solen och värmen! Under dagen tog vi vatten- och planktonprover som ska tas med till skolan för ytterligare analyser. Dessutom samlade vi in information om Utös natur- och kulturgeografiska utveckling genom att besöka gruvorna och lyssna på livsberättelser via ljudklipp på olika platser m.m.