NYHET – KRIMINOLOGI!

Från och med höstterminen 2023 kommer Tullinge gymnasium att erbjuda en ny inriktning på samhällsprogrammet: Kriminologi

En inriktning för dig som vill lära dig mer om din omvärld. Fokus ligger på brott och straff, historia och komplexa samhällsfrågor. Du får lära dig mer om hur och varför kriminalitet uppstår samt vilka åtgärder samhället vidtar mot kriminalitet, och vilka effekter dessa åtgärder har. Du får kunskaper om det svenska rättegångsväsendet och om mänskliga rättigheter.

Läs mer under fliken samhällsprogrammet eller hör av dig till oss med frågor!